Reanimatie training en nu?

Beste deelnemer aan Reanimatie / AED opleiding, Zojuist heeft u reanimatie/AED herhaling afgerond. Om opgeroepen te kunnen worden voor de Burger AED via Hartslag.nu is het noodzakelijk om u aan te melden. Dit kan door een account aan te maken via de site www.hartslagnu.nl.

Bij het registreren van een account wordt naar persoonlijke informatie gevraagd zoals naam, adres en uiteraard het mobiele telefoonnummer. Nadat de registratie is voltooid ontvangt u van hartslagnu.nl de gebruikersnaam en het wachtwoord. De gebruikersnaam is hetzelfde als het opgegeven mobiele telefoonnummer. Als u inlogt met uw nieuwe account dan is het noodzakelijk om de training op de geven. Hierbij kunnen de onderstaande gegevens worden ingevoerd:

  • Cursus : Reanimatiediploma en AED bediener
  • Opleider : Overig
  • Laatste (herhaling) training : de datum van uw training
  • Diplomanummer : 00000
  • Bij ‘Mijn beschikbaarheid’ zet u neer wanneer u op welk adres aanwezig bent.

Mocht u al een account hebben op hartslagnu.nl dan kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Daarna kan de datum van de training worden aangepast en de opleider. Als uw account is gecreëerd of gewijzigd dan kunt u voor een 112 reanimatiemelding via de SMS worden opgeroepen. Deze melding wordt alleen ontvangen als de melding binnen een straal van 6 minuten van het opgegeven adres plaatsvindt.

Mocht u een SMS ontvangen dan staat in het bericht instructies over hoe verder te handelen en waar de reanimatie plaats vindt. Hoe meer burger hulpverleners zich aanmelden hoe meer kans er is dat een slachtoffer in leven blijft. De eerste 6 minuten zijn voor een slachtoffer cruciaal. In deze 6 minuten kunnen wij als burger hulpverlener het verschil maken.

Inloggen / Registreren Burgerhulpverlener